Wie zijn wij?

Thuiszorg IZO een kleinschalige zorgorganisatie in Alphen aan den Rijn. Wij bieden huishoudelijke ondersteuning in de gemeente Alphen aan den Rijn en gemeente Nieuwkoop. De overige zorgverlening bieden wij alleen in Alphen aan den Rijn (stad). Mede omdat onze organisatie kleinschalig is, hebben we korte lijnen. U zult snel kennismaken met uw zorgverleners en direct weten wie u nodig heeft voor welke informatie.

Onze bereikbaarheid is erg belangrijk voor ons. Hierom werken wij niet met een bandje of keuze menu. U krijgt direct iemand te spreken die u dan kan door verbinden met degene die u wilt spreken. Daarnaast zijn er verschillende directe nummers naar bijvoorbeeld wijkverpleegkundigen en casemanagers.

Missie

Onze zorg is gericht op het (verbeteren) van de kwaliteit van leven van onze cliënten met het bieden van zorg en ondersteuning die het mogelijk maakt langer zelfstandig te kunnen blijven wonen. Het welzijn van onze cliënten staat voorop. Derhalve hecht Thuiszorg  IZO waarde aan het bieden van kwalitatief goede zorg door deskundige zorgverleners.

Ellen Ros

Coördinator huishoudelijke ondersteuning & vertrouwenspersoon

Gaby Pauw

Planner huishoudelijke ondersteuning

Merlin Slagter

Planner huishoudelijke ondersteuning

Marion Bakker

Planner huishoudelijke ondersteuning

Jolanda Hollinga

Planner huishoudelijke ondersteuning

Yvonne Smelt

Inval planner huishoudelijke ondersteuning

Lindy Lens

Manager zorg, wijk- en wondverpleegkundige
BIG registratienummer: 39913851330

Lucienne Janssen

Coördinator ondersteuning & preventie medewerker

Nicolien Florisson

Financiële administratie

Gina van der Maarl

Financiële administratie

Jolanda Hollinga

Ondersteuning financiële administratie

Peter van de Burgt

Directeur

Neem contact op

U kunt ons dagelijks telefonisch bereiken van 08:30 uur tot 17:00 uur, voor algemenen vragen. Maar u kunt ook een vraag per e-mail versturen.

0172-444423

info@izo.nl