Werken bij

Ben je op zoek naar een leuke baan in de zorg? Stop dan maar met zoeken. Thuiszorg IZO is een kleinschalige zorgorganisatie in Alphen aan den Rijn. Wij bieden huishoudelijke ondersteuning in de gemeente Alphen aan den Rijn en gemeente Nieuwkoop. De overige zorgverlening bieden wij alleen in Alphen aan den Rijn (stad). Medewerkers geven aan dat het fijn is dat er korte lijnen zijn binnen het bedrijf. Ook is er aandacht voor persoonlijk contact en persoonlijke ontwikkeling.

Er zijn meerdere mogelijkheden voor het werken bij Thuiszorg IZO ongeacht opleidingsniveau.

Verzorging en verpleging:

Als je wilt werken in een hecht team en je hebt een diploma in de zorg? Dan is werken bij Thuiszorg IZO echt iets voor jou. In de thuiszorg werk je alleen bij de cliënten thuis. De zorg kan bestaan uit persoonlijke verzorging, persoonlijke verpleging en begeleiding. Bij Thuiszorg IZO streven we naar persoonlijk contact, zowel met de cliënten als met de medewerkers.

Daarnaast werken wij met aantrekkelijke werktijden. Diensten zijn gemiddeld 3-5 uur lang. Daarom is dit makkelijk te combineren met bijvoorbeeld zorg voor kinderen.

Volg een opleiding in de zorg en wil je graag een leuke bijbaan? Neem dan ook contact op met ons. We onderzoeken dan wat de mogelijkheden zijn.

Heb je al een lange tijd niet meer gewerkt in de zorg door bijvoorbeeld de opvoeding van je kinderen? Ook herintreders en invalkrachten zijn van harte welkom!

Iedere nieuwe medewerker krijgt een inwerkprogramma op maat. Samen zal worden gekeken waar de behoefte ligt hierin.

Huishoudelijke ondersteuning:

Het team van huishoudelijke ondersteuners is iets groter. Er is minder contact onderling dan bij de verzorging en verpleging. Maar dit hoeft niet te betekenen dat het daarom minder leuk is. Bij de huishoudelijke ondersteuning is er meer tijd voor contact met de cliënten. Dit omdat de bezoeken langer zijn. Als huishoudelijke ondersteuner ben je onmisbaar voor de cliënt. Je bent erg belangrijk als sociaal contact voor de cliënt en je hebt hiernaast een uitdagende taak om vroegtijdig (zorg)problemen te signaleren.

Werktijden zijn in overleg, hierin is Thuiszorg IZO heel flexibel. Het is bijvoorbeeld mogelijk om enkel onder schooltijden te werken. Je hebt geen opleiding nodig om als huishoudelijke ondersteuner aan de slag te gaan.

Begeleiding:

Right at Home is onze samenwerkingspartner, door deze samenwerking kunnen wij een heel breed scala aan zorg aanbieden. Right at Home geeft begeleiding bij cliënten thuis. Dit is vooral gericht op begeleiding bij dementie. Maar ook mensen met een somatische aandoening kunnen hier terecht voor ondersteuning en begeleiding.

Bij Right at Home begeleidt je mensen in hun eigen woonomgeving of daarbuiten. De nadruk ligt op begeleiding. Bijvoorbeeld begeleiden bij het huishouden, begeleiden bij koken, begeleiden bij boodschappen doen. Maar ook voor gezelschap kun je worden ingezet.

Ook werken bij Right at Home is heel flexibel. Werktijden zijn in overleg. Je hebt voor werken bij Right at Home geen diploma in de zorg nodig. Wel is affiniteit met ouderen een must. Daarnaast de bereidheid om korte trainingen te volgen om meer kennis en kunde op te doen.

Vrijwilligerswerk:

Wat is de zorg toch blij met alle vrijwilligers! Ben je op zoek naar een leuke plek om vrijwilligerswerk te doen? Dit kan bij thuiszorg IZO. In samenwerking met Right at Home hebben we een dagbesteding gestart voor bewoners uit de Driehoorne met dementie. Houdt je van wandelen, fietsen, knutselen, voorlezen, spelletjes e.d. en zou je dat graag samen met iemand willen doen? Neem dan contact op via ons contact formulier voor meer informatie

Opleiding en stage:

Volg je een opleiding in de zorg en ben je op zoek naar een stage? Neem dan contact op via ons contact formulier voor meer informatie.

Heb je geen diploma’s in de zorg maar wil je wel graag opleiding in de zorg volgen? Neem dan contact op via ons contact formulier voor meer informatie.