Werken bij Thuiszorg IZO

Als zorgverlener bij Thuiszorg IZO ondersteun je cliënten met medische en niet-medische zorg, zodat zij langer thuis kunnen blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving. Onze aanpak is gericht op het welzijn van de cliënt, onze missie is de kwaliteit van leven te behouden of zelfs te verbeteren. Daarom bieden we een breed scala aan zorg en ondersteuning.

Voor Thuiszorg IZO staat voorop dat onze zorgverleners enthousiast zijn en daadwerkelijk een verschil willen maken voor degene die zorg en ondersteuning nodig hebben. Daarbij is persoonlijke aandacht en betrokkenheid belangrijk.

Werkzaamheden

 De werkzaamheden van een zorgverlener kunnen bestaan uit:

  • Verpleging
  • Persoonlijke verzorging
  • Begeleiding
  • Huishoudelijke ondersteuning
  • Etc

Opleiding

Het is niet altijd noodzakelijk om te beschikken over een opleiding in de zorg om bij Thuiszorg IZO te kunnen werken.

Om ingezet te kunnen worden als huishoudelijke hulp heeft Thuiszorg IZO een interne training beschikbaar.

Voor een zorgfunctie is het mogelijk een leerwerktraject bij Thuiszorg IZO aan te gaan waarbij je meteen in de praktijk aan de slag gaat en salaris ontvangt. Een diploma halen (bijv verzorgende IG) en tegelijkertijd ervaring in de thuiszorg opdoen!

Het is belangrijk dat je als zorgverlener bij Thuiszorg IZO beschikt over de persoonlijke eigenschappen en vaardigheden om te kunnen omgaan met senioren en anderen die zorg en ondersteuning nodig hebben én dat je een passie hebt om anderen te helpen. Thuiszorg IZO biedt zorgverleners een intern opleidingsprogramma dat je ondersteunt in je werkzaamheden en je helpt bij je verdere ontwikkeling.

Interesse

Thuiszorg IZO is op zoek naar deskundige, betrokken zorgverleners, die het verschil willen maken in het leven van onze cliënten. Heb je interesse om als zorgverlener bij Thuiszorg IZO te werken, vul dan het contactformulier in (klik hier). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.